L’espai Cooart neix del projecte “Locals tancats” de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local municipal de l’Ajuntament de Sarrià de Ter a fi de promoure l’obertura de nous espais amb lloguers protegits.

Cooart és un espai de treball compartit que vol promoure projectes relacionats amb la creació artística: entre l’art i l’artesania. Gestionat pel col·lectiu Arpillera, acull persones que volen professionalitzar el seu projecte creatiu a través de la cooperació i el treball en xarxa, creant sinergies entre persones del mateix àmbit, així com amb altres nodes artístics, culturals i comunitaris.

Convocatòria

Amb l’objectiu de crear aquest ecosistema creatiu, el col·lectiu Arpillera obre un procés de selecció de persones perquè siguin residents a l’espai de treball compartit situat al carrer Major, 48 de Sarrià de Ter. La participació en aquest projecte té com a finalitat fomentar les pràctiques basades en l’economia social i solidària, com a motor de creixement individual i col·lectiu, així com l’autogestió com a mecanisme de desenvolupament.

A qui ens dirigim?

La convocatòria està dirigida a persones que estiguin en fase de desenvolupament del seu projecte i estiguin en procés de professionalització o siguin professionals amb necessitat de disposar d’un espai de treball.

Què oferim?

Espais de treball i difusió de projectes: S’ofereix un espai de treball per tres mesos sense cost econòmic a canvi de l’aportació d’hores de treball reproductiu que reverteixin en el sosteniment del projecte: obertura de l’espai, intedència, comunicació i altres tasques de gestió.

Modalitat 1: Espai diàfan per a que puguis portar el que vulguis de 3,6 m2 que cada persona podrà acondicionar segons les seves necessitats.
Modalitat 2: Taula de treball amb calaixera.
Modalitat 3: Un espai d’exhibició a l’aparador de Cooart.
Modalitat 4: Una sala polivalent i un pati exterior per a realitzar activitats i/o esdeveniments.

Presentació de projectes

Ens heu d’enviar un dossier explicant-nos qui sou, quina pràctica artística o artesana voleu desenvolupar i per a què necessiteu l’espai. Volem conèixer quin és el vostre treball i les necessitats que teniu per acompanyar-vos en la professionalització del vostre projecte.

Com presentar-vos a la convocatòria

Ens heu d’enviar un correu electrònic a info@arpillera.org amb:

– Les vostres dades de contacte
– A quina modalitat us voleu presentar
– El dossier esmentat en el punt anterior

Terminis

El termini de presentació de projectes serà d’un mes. S’obre la convocatòria el dia 10 d’agost fins al 10 de setembre. Nosaltres anirem revisant els projectes i contactarem amb vosaltres si tenim algun dubte. Entre el 10 i el 15 de setembre resoldrem la convocatòria perquè comenceu a gaudir de l’espai.

Per descarregar: Convocatòria de cessió d’espais