Eugenia Gamboa

“La vida no és una promesa. És jugar-la-hi una vegada i una altra”

Benvingudes! Sóc argentina, nascuda a la província de Mendoza, més coneguda com la regió de Cuyo.
En relació al meu perfil professional puc dir que sóc Llicenciada i professora en Comunicació Social rebuda en la Universitat Nacional de Cuyo, l'Argentina. Estudiï auxiliar de Jardí Maternal, vaig realitzar cursos de periodisme esportiu, fotografia, disseny gràfic, treball en ràdio, televisió en l’àmbit de la producció, redactant “gacetillas” per a la secretaria de cultura a Mendoza entre altres coses. Actualment produeixo contingut per a xarxes socials i tinc una emprenedoria de sublimació anomenada: Diseños Cuyanos.

Per a parlar una mica de la meva vida personal, en el 2019 va sorgir l'oportunitat de venir a viure a Girona amb la meva família, va ser així com vaig arribar a aquest lloc tan bell que em té enamorada. Sóc una persona idealista que m'agrada aprendre una cosa nova cada dia, els meus dos fills són els principals mestres. Recentment vaig començar una nova etapa en la meva vida, la d'estudiant de psicologia, és una professió que sempre em va apassionar. Considero que la vida és un adaptar-se a les situacions que ens toquen viure sense perdre la nostra essència.

En aquest període d'adaptació a aquest nou entorn, he arribat a un lloc on m’he trobat amb dones creatives i plenes de vida. Entre totes formem aquest entramat de perfils que anomenem col·lectiu Arpillera.

logo diseños cuyanos
foto de tassa de Diseños cuyanos