Mar

Hola! sóc la Mar, vaig néixer a Almeria, m'he criat a Barcelona i actualment visc a Sarrià de Ter, Girona. En el 2008 vaig tenir l'experiència de ser "mamilliza" dels meus grans amors, la Lola i l´Alejandro.
A Barcelona vaig cursar estudis administratius i financers al C.U.N.E.F, vaig treballar en un despatx d'advocats, en dues entitats bancàries i durant molts anys en una clínica privada. Però a la meva trajectòria professional, de la qual em sento molt orgullosa, sempre li va faltar algo molt important i es que la meva creativitat estava adormida i apartada del meu dia a dia, i tenia que posar-li remei, havia de recuperar la il·lusió per les coses fetes a mà que sempre m'han apassionat i reinventar-me i atrevir-me a posar en valor els meus somnis.
Així que durant bastants anys vaig compaginar treball amb família i amb les meves aficions creatives, dedicant part del meu temps a formar-me de manera autodidacta amb cursos i tallers de manualitats vàries, i així és com el Scrapbooking va entrar en la meva vida i meva i és que els papers decorats, la seva olor, colors i textures ... és lo millor! i m'inspiren per crear.
En el Scrap hi ha molts estils i com sensiblona que sóc m'identifico amb els papers de tons suaus, delicats, càlids però alhora alegres i amb les estructures d'àlbums els que mantenen un ordre, i és que l'ordre el necessito en la meva vida, em dóna pau.
Amb les creacions d'Scrap sempre vull aconseguir la seva essència...

"guardar records en el temps que ens retornin aquesta emoció viscuda en el seu moment".

I un gran dia la vida em va donar l'oportunitat de pensar en l'emprenedoria i la creativitat aplicada.  En el 2019 es va presentar el projecte Espai Coo Art Inspira't, un taller artesanal a Sarrià de Ter, va començar amb moltes ganes i il·lusió però a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus no va poder arribar a terme. Per ell van passar professionals, companyes i companys als quals estaré eternament agraïda per la seva dedicació i acompanyament. Gràcies!

Però com bona Taure que sóc, a tenacitat i perseverança no em guanya ningú i aquí vaig seguir, amb alguns alts i baixos si, però es va tornar a veure la llum i calia aprofitar el moment, en el mateix local però amb altres companys i directrius.

A poc a poc i com si d'una entramada i resistent tela d`arpillera es tractés, al 2021 i de la mà de Cultural Rizoma formem el col·lectiu "Arpillera".
Tornar a veure la possibilitat de poder comptar amb un espai de treball compartit on idear i produir els meus projectes, donar vida als meus encàrrecs totalment personalitzats, impartir tallers presencials de diferents tècniques artístiques i poder compartir-ho amb professionals de diferents disciplines creatives era el meu somni!

Una idea, una il·lusió, un projecte...Amb G de gat: 

Per a començar amb el meu projecte vaig haver de fer-me amb un logo i un nom i se'm va ocórrer Amb G de gat, i perquè? doncs perquè el meu cognom és Giménez, com veieu amb G i són moltes les vegades que repeteixo "Giménez amb G de Gat" i d'aquí el nom. I el logo, que no em pot agradar mes, és obra del meu germà Jose i la meva cunyada Araceli que són uns artistes. Gràcies!

Què pretenc amb aquest projecte...
Fer-vos SENTIR, GAUDIR, DESCONNECTAR I COMPARTIR mentre creem coses boniques amb gent bonica en un espai molt acollidor i creatiu.

I és que poder expressar-se a través de l'art i les manualitats és una forma diferent però molt saludable i divertida.

Fotomontatge de amb G de gat de la Mar
Fotomontatge de la Mar amb G de Gat