Natàlia Carpintero Santiago

Actriu, creadora i formadora, des de 2007. Es forma en arts escèniques, educació socio comunitària per la Universitat d’Argentina UTN .
Ha treballat en projectes de creació amb l’associació Kilalia entitat de teatre social de Girona, com l’obra social Harmattan i Namusu. Forma part de l’equip de formació de Kilalia en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona.
Participa en la creació de diferents tallers interactius acompanyats de dinàmiques com el taller interactiu sobre el tracte de les persones grans dins l’àmbit de la gerontologia a través de Kilalia i el col·legi de psicòlegs.
També participa amb peces teatrals amb dinàmiques sobre la Salut a través de la Universitat de Girona i Dipsalut. I amb la peça per els instituts amb la col·laboració del departament de joventut de la Generalitat de Catalunya. Ha fet de formadora de teatre a l’entitat COCU projecte de Matins d’Art. Ha format part durant sis anys de projectes de teatre amb diversitat funcional. Una trajectòria dins el teatre, formació a Madrid de Tea­tre comunitari amb la plataforma Desalambrar ( Stage internacional de teatre social).
S’ha format en Pedagogia Teatral Aadpc (Associació d’actors professionals de Catalunya).
Habita a Barcelona durant 7 anys, aquests anys fora de Girona ha estat creant xarxes i comunicacions amb moltes persones, formant part de diversos col·lectius i fent creacions a diverses fàbriques de creació: Fàbrica Coats, Nau Ivanow i el Graner, en totes elles he estat creant amb moltes persones i endinsant-me a processos creatius.
Formant part de l’entitat VULNUS arts vives i recerca i Tranformas arts escèniques i transformació, on formava part de l’equip de creació. El seu rol a l’entitat VULNUS arts vives i recerca era ajudant de direcció, creadora i actriu.
Actualment es continua formant en pedagogia, teatre i dansa experimentant i investigant dins aquest àmbit.

Creacions CALIPTRA ve d’una subtilesa dels orígens de la planta, fent el seu possible creixement i això fa que evolucioni amb d’altres plantes a l’ecosistema. Creacions Caliptra creada per Natàlia Carpintero Santiago és un projecte que forma part de l’Associació Kilalia, diuen que una arrel no té límits potser parts més invisibles i d’altres més visibles però la seva funció és arrelar, comunicar-se i créixer sense límits és per aquest motiu que creacions Caliptra l’origen de creacions vol ser compartit i amb xarxa creant sinèrgies amb d’altres. Que ofereix Creacions CALIPTRA:
-Tallers creatius amb nens/es.
-Laboratoris creatius amb joves .
-Laboratoris creatius amb adults i gent gran.
-Performance, arts vives, teatre comunitari. Tot a partir de les arts escèniques, moviment i cos en la VEU.