invitacio

Per començar, de les 17 a les 17.30 h, la Bàrbara ens portarà La Maleta de les Llegendes amb l'espectacle Laboratori Utopia. Continuarem amb la Mar, d'amb G de gat, de les 17.30 a les 18 h, amb un taller d'scrap perquè pugueu crear el vostre Cor d'scrap. A les 18 h farem presentació de les residents a Cooart i els seus projectes, així com les activitats programades per aquesta tardor i com formar part del col·lectiu. La Natàlia de creacions Caliptra ens preparà una sorpresa per finalitzar. A l'aparador podreu veure una petita mostra de diferents peces de les persones que formen part del col·lectiu que hem titulat «Orígens». Ens agradarà molt que ens acompanyeu en l'inici d'aquesta nova aventura, us podeu inscriure a les activitats clicant en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ ACTIVITATS

Fotografia de la Maleta llegendes

La Maleta de les Llegendes ve a Sarrià de Ter carregada d’històries increïbles per explicar a totes les nenes i nens del món... Històries que parlen personatges misteriosos i fets inexplicables! Cada llegenda ens donarà pistes perquè puguem crear les nostres pròpies històries!

Aquesta activitat va dirigida a famílies amb infants. Les llegendes que s’expliquen són adaptacions contemporànies, lliures d’estereotips sexistes i sota una mirada respectuosa amb la diversitat i el medi ambient.

Nom de l’espectacle: Laboratori Utopia
A càrrec de: La Maleta de les Llegendes
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Durada: 30 minuts
Data: dijous, 7 d’octubre
Hora: 17h
Lloc: Espai Cooart
Places: 15
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Taller cor d'Scrap

Sabeu què és l'scrap? Us agraden els detalls decoratius? Voleu conèixer noves tècniques artístiques per fer les vostres creacions? Només haureu de portar moltes ganes de gaudir i crear !!!

De la mà d'amb G de gat farem una petita mostra de diferents tècniques i materials diversos com cartó, paper, pintura, segells, cintes... i crearem des de zero el vostre Cor d'Scrap. Una vegada acabat serà vostre i veurem les diferents alternatives que li podem donar a aquest bonic detall decoratiu!

Nom de l'activitat: Cor d'Scrap
A càrrec de: Amb G de gat
Edat recomanada: a partir de 12 anys
Durada: 30 minuts
Data: dijous, 7 d’octubre
Hora: 17,30h
Lloc: Espai Cooart
Places: 10 persones
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.